За поръчки за София над 300 лв. на Телефон0898392908; Телефон0882267626; Телефон0886071212; Телефон0884839348; или на Viber

За поръчки за София над 1000 лв. на Телефон0885862383; Телефон0884067555; или на Viber

За поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

Кондензационни сушилни

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Искате ли по-бързо и ефективно да изсушавате прането си, без да го простирате на простор и да чакате часове?! Харесва ли Ви да се възползвате от технологичния прогрес в областта на битовите уреди? Тогава Ви представяме кондензационните сушилни, отличаващи се с богата функционалност и куп полезни предимства. С какво се отличават от останалите сушилни машини за дрехи и какви са техническите им спецификации, ще научим в следващите редове.

Сушилни кондензационен тип

С какво се различава кондензационната сушилня от останалите?

Както подсказва името на самия уред, тук принципът на сушене се извършва на база кондензацията на водата. Тоест, влагата от тъканта преминава от течно в газообразно състояние (пара) и след това чрез охлаждане тя отново се преобразува във вода, събирайки се в определен съд. Така течността се пренася от прането във вид на пара на друго място.

След всяко сушене, съдът със събралата се вода е необходимо да се изсипва, като тя е годна за гладене или поливане на цветята или за друго. Все пак, на външен вид тези уреди са много сходни със съвременните автоматични перални и е лесно да бъдат объркани. По функционалност и предназначение обаче, те са коренно различни. При нас ще откриете кондензационни сушилни Миеле, Teka и други.

Технически спецификации

При покупката на подобна машина, пред клиента стоят два основни избора: да си купи по-прост вариант с базови възможности и копчета за механично управление или модерно технологично решение с дисплей и програмируеми опции. В последния случай, автоматизацията е значително по-голяма от първите, но и цената е доста различна. Въпреки това, и за двата варианта съществуват едни и същи спецификации, на които би трябвало да обърнем внимание при избора, а те са:

  • Клас на енергийна ефективност - Повечето са клас А, а при някои с добавени един, два или три плюса (+++). С всеки добавен плюс пред буквата, енергоефективността се увеличава. Ако е с клас Б, то тогава икономичността намалява;
  • Вместимост на барабана - то се определя на база тежестта на прането. Тук следва да имаме предвид, че мокрото е по-тежко от сухото. В тази връзка, за три- или четири-членно семейство са нужни не по-малко от 7 кг;
  • Мощност - колкото мощността е по-голяма, толкова по-бързо ще се извършва сушенето, но е важно да се консултираме със специалист, дали ел. инсталацията би издържала подобно натоварване. Ние смятаме, че 2 кВт са напълно достатъчни;
  • Размери - съществуват компактни и пълноразмерни. Ако във вашия случай, пространството е твърде оскъдно, можете да прибегнете към първия, но той е по-беден откъм функционалност и не е популярен.

В онлайн магазина Техно Микс ще откриете доста широка база за избор на кондензационна сушилня и то на евтини цени с гарантирано високо качество на изработката. Още повече, че тук Ви очакват опции за покупки на изплащане, различни варианти на големина, възможности и ценови граници. За да сте уверени, че ще направите правилната за вас покупка, задължително се обърнете към консултантите ни. Те с ентусиазъм ще Ви обърнат индивидуално внимание и ще предложат оптималното за нуждите Ви решение. Заповядайте, очакваме Ви!