Indesit Хладилници

Филтри

1 продукт(а)

на страница
 1. Хладилник с фризер INDESIT LI7 S1E W
  Хладилник с фризер INDESIT LI7 S1E W
  ПЦД 799,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 597,00 лв. Разлика 202,00 лв.
  F Продуктов фиш
Филтри

1 продукт(а)

на страница

Хладилникът е неизменна част от дома на всяко едно семейство. Той е верен помощник в съхранението на храната и в поддържането на винаги свежи продукти.

Indesit е италианска марка, разпространила се из целия свят, която съм сигурност ще даде отговор на много ваши въпроси. В Техномикс ще намерите различни модели хладилници Индезит, които ще свършат чудесна работа във вашия дом. 

Можете да ги вземете на изплащате, с бърза доставка и да се възползвате от намалените цени на всички уреди. Изберете размери, които ще са подходящи за вашата кухня ‒ голям или малък, както и цвят, който да подхожда на дизайна ѝ ‒ инокс, бял или сив.

Какви хладилници Indesit ще откриете

Разгледайте мнения на клиенти в сайта на Tehnomix, които ще ви помогнат да вземете подходящия между всички видове уред с марка Индезит. Различните категории ще ви запознаят с много модели и техните предимства:

 • Хладилници с фризер Indesit ‒ комбиниран, енергиен клас А, но фрост технология, лед осветление, с дисплей или с диспенсър за вода. Има възможност за ляво отваряне, но и за обръщане на вратата. Ниско ниво на шум, голяма мощност, дълга гаранция;
 • Хладилници с горна камера Индезит ‒ стъклени или пластмасови рафтове, с чекмеджета, безопасно съхранение на бутилки, с двойна врата. Моделите са с възможност да се размразяват сами. Има дълга гаранция на компресора, механично управление, система на охлаждане Direct Cool, която съхранява продуктите, без да ги опаковате. Налични са плъзгащи се рафтове за лесен достъп.

След като се запознаете с характеристиките на вашия нов уред Индезит, можете бързо да направите своята поръчка и дори да го вземете на лизинг. Цените наистина си заслужават и напълно оправдават качеството на уредите Indesit.

Защо да се доверите на марката Индезит

В днешно време има наистина много маркови хладилници и ако човек не знае какво точно търси, със сигурност ще се обърка. Indesit събира в себе си всички предимства и ползи от един уред, като работи с изцяло щадяща функция, която поддържа храната свежа дори без да я опаковате.

Онлайн магазин Техномикс ще ви помогне да разберете всичко, което ви интересува за Индезит, тяхната работа и плюсовете на тези уреди. Купете своя Indesit сега на промоция и се погрижете да имате винаги пресни продукти за своето семейство и студени напитки, с които да запомните всички празници и любими вечери, прекарани на приказна трапеза с вкусна храна.