Gorenje Хладилници с фризер

Филтри

19 продукт(а)

на страница
Филтри

19 продукт(а)

на страница

Марката Горение предлага различни домакински уреди на достъпни цени, като най-разпространени са техните хладилници. Съществуват множество модели, които са съобразени с различните нужди на клиентите.

Много от тях изразяват своите позитивни мнения за Gorenje, което въобще не е изненадващо. Десетилетия наред словенците произвеждат първокласни уреди, които заемат почетно място на световния пазар.

Комбинираните хладилници с фризер Gorenje са едни от най-търсените, съчетаващи в себе си множество характеристики и доказали се като едни на-добрите.

Какви са предимствата на хладилници с фризер Горение

Онлайн магазин Техно Микс предлага каталог с евтини уреди Gorenje, с дълга гаранция, разнообразие от цветове и модели.

Ето и някои от характеристиките, които отличават хладилниците с фризер Горение:

  • Инокс, бял, сив, черен или други цветни изкушения, два компресора за по-добра работа, саморазмразяващ се, инструкции, които ще ви помогнат да разучите своя хладилник с фризер Gorenje;
  • Диспенсър за вода, led управление, но фрост технология, която помага за размразяване на леда и не му позволява да се задържа по стените, ниско ниво на шум за спокойствие във вашия дом;
  • Винаги свежа храна, голям капацитет на отделните части, чекмеджета за зеленчуци и стъклени рафтове, осигуряващи допълнително удобство, поставка за бутилка, за да имате винаги изстудени напитки под ръка;
  • Новите модели Горение разполагат с модерни компоненти, които намаляват консумацията на енергия до минимум и имат възможност за смяна на посоката на вратата;
  • Идеална височина, с която вашият Gorenje ще се слее с шкафовете и двойни врати, осигуряващи по-голямо удобство. 

Характеристики за съхранение на марката Горение отново се стремят към вашето максимално удобство. Голямото чекмедже за плодове и зеленчуци съхранява хранителните им свойства и удължава свежестта им. Мечтаете за свежа храна, като от природата? Хладилникът ви с фризер ще се погрижи за идеалното съхранение на месо, риба и сирене. Температурата е малко по-ниска и поддържа продуктите свежи за по-дълго време. По-малко лед, повече спестена енергия ‒ подобрената изолация намалява скрежа върху храната и натрупването на лед по стените на фризера.

Открийте избрания от вас хладилник с фризер Горение на страхотна промоция.

Как Техно Микс ще ви помогне

Всичко за вашата кухня на едно място. Разгледайте сайта на Техно Микс и вземете домакински уреди Горение, които ще паснат идеално на дома ви.

Сигурно качество, ниски цени, дълга гаранция и бърза доставка. Новите модели на Gorenje ще се впишат в интериора на вашата къща перфектно. От вас се изисква да изберете цвета и вида на продукта.