Electrolux Хладилници

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Шведският хладилник Electrolux е технически перфектен, атрактивен, просторен и надежден ured. Продуктовата линия Електролукс включва прости устройства с разнообразни опции, класически модели в пълен размер и първокласни продукти с разширена функционалност.

Фирмата Electrolux дава дългосрочна гаранция за продуктите и осигурява на клиента постоянна поддръжка не само по телефона, но и през интернет. В нашия онлайн магазин Техно Микс можете да откриете разнообразие от серии Електролукс, които ще допълнят домакинските уреди във вашата кухня, а цените ще ви изненадат.

Характеристики на моделите

Моделите на шведската марка Електролукс няма да приготвят закуска в леглото и няма да правят кафе, но могат да извършват почти всичко останало, свързано с храната. Хладилниците Electrolux осигуряват дългосрочно съхранение на различни видове продукти с минимално участие на собствениците. Основното нещо е да подредите храната в подходящи отделения, а техниката ще свърши останалото.

Много е удобно да се подреждат продукти – вътрешното пространство може да се промени чрез пренареждане на рафтовете, изработени от изключително здраво Safety Glass с кант SpillSafe. Ако случайно разлеете течност, докато зареждате хладилника, трябва да избършете само един рафт. Можете да разгледате различни мнения за хладилниците Електролукс, които ще отговорят на всички ваши въпроси.

Отличителни черти на хладилниците Електролукс

Electrolux произвежда само висококачествено оборудване, което отговаря на общоприетите международни стандарти и изисквания за техника от този тип:

  • всички продукти Electrolux са с енергиен клас A+, а някои от новите серии са дори по-напреднали A++. Благодарение на това, клиентите, които са закупили хладилник от Electrolux, не плащат високи сметките за комунални услуги, тъй като агрегатите консумират електричеството икономично;
  • всеки модел Електролукс предвижда възможност за окачване на врати. Височината и равномерното разположение на пода ви позволяват да регулирате прибиращите се крака. Рафтовете са изработени от издръжливо, закалено стъкло и лесно издържат не само ежедневни, но и празнични натоварвания;
  • контейнерите на Electrolux за продукти, плодове и зеленчуци са изработени от екологична хранителна пластмаса с високи физически характеристики. В тях хранителните запаси остават в перфектно състояние за дълго време;
  • NoFrost технологията следи отблизо нивото на температурата във фризерното отделение, разпределя равномерно въздушните потоци и контролира влажността, предотвратявайки утаяването им по стените под формата на снежна кора или лед.

Разгледайте продуктите Електролукс, които предлагаме и изберете подходящия за вас хладилник с фризер или горна камера.