Electrolux Готварски печки

Филтри

2 продукт(а)

на страница
 1. Готварска печка ELECTROLUX LKR64020AW
  Готварска печка ELECTROLUX LKR64020AW
  ПЦД 1 139,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 999,00 лв. Разлика 140,00 лв.
  A Продуктов фиш
 2. Готварска печка ELECTROLUX LKR64020AX
  Готварска печка ELECTROLUX LKR64020AX
  ПЦД 1 197,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 997,00 лв. Разлика 200,00 лв.
  A Продуктов фиш
Филтри

2 продукт(а)

на страница

Готвенето може да бъде приятно и разтоварващо занимание, ако разполагаме с модерно оборудване, което да използваме за приготвянето на ястията. Вкусни, ароматни и привлекателни с вида си, гастрономическите изкушения е възможно да изглеждат като истински кулинарен шедьовър с печките Electrolux, които ще видите в онлайн магазин Техно Микс. Те притежават чудесни спецификации, а дизайнът им е красив и пасващ на всеки интериор.

Защо да изберете готварски печки Electrolux

Добрият избор на готварска печка води и до добри готварски резултати. Марката Електролукс е перфектно решение, което много потребители вече взеха, а това се дължи на неизброимите предимства, които уредите на бранда притежават:

 • комбиниран принцип на работа – печките Electrolux имат плот и фурна, което дава възможност за приготвянето на разнообразни по вид ястия;
 • настройки за непрекъсната циркулация на въздуха – така приготвените от вас вкусотии ще са идеално изпечени и с хрупкав финиш;
 • лесни за почистване повърхности – уредите за готвене на марката Електролукс са не просто функционални и красиви, но и лесни за почистване. Замърсяванията от керамичните плотове могат да се премахнат с лекота, без да бъде засегната целостта на покритието;
 • удобни механизми – повече няма да ви се налага да бъркате във фурната, за да извадите тавата. С помощта на телескопичните водачи в печката Електролукс тя ще “дойде” при вас сама и то само посредством приплъзване;
 • икономична работа – електрическото потребление с уредите Electrolux е оптимално, а функции като автоматичния таймер ще ви позволят да контролирате кулинарния процес.

Ако държите на това да разполагате със съвременно и лесно за използване кухненско оборудване, изберете марката Electrolux и се насладете на приятния престой за зоната за готвене. Купете модел печка на изгодна цена от сайта и се доверете на положителните потребителски мнения, които са изцяло в полза на този бранд.

Какви видове фурни Електролукс ще откриете на сайта

Тук ще откриете комбинирани фурни с керамични плотове Електролукс, които можете да купите в бял и иноксов цвят, както и с различни характеристики по отношение на функциите за готвене, мощността на нагряване, вътрешен обем, начин на свързване, енергиен клас, консумация на ток и гаранция.

Някои модели фурни Електролукс са в средния ценови клас, а други са по-скъпи и разполагащи с повече функции. Всеки уред е окомплектован с подробно ръководство за потребителя, в което ще намерите упътване за употреба. Предлагаме печки Electrolux с гаранция от 2 години, като тя може да бъде удължена с 12 или 36 месеца.