Поръчки и доставки

Всички поръчки на стойност над 50 лв. са с безплатна доставка. Поръчки на стойност под 50 лв. за страната се доставят с куриерска фирма за сметка на клиента.Поръчки на стойност под 50 лв. за град София се извършват със собствен транспорт на цена от 5.00 лв.

Доставки

Доставките на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриер или със собствен транспорт (за София, Перник и Пловдив). Доставки се извършват само в рамките географската граница на Република България. Доставките на уреди с наложен платеж или с карта се извършват в рамките на *три работни дни след потвърждаване на наличност от асистент по продажбите. При авансово плащане по банков път доставките се извършват в рамките на три работни дни след заверка на сумата в банковата сметка на “Техномикс БГ” ООД. Уредите се доставят на адрес посочен за доставка.

  • Безплатна доставка на закупени стоки на стойност над 50 лв. за гр.София се извършва до място достъпно за товарен бус на посочен от клиента адрес и не включва услуга качване до дома. Безплатната доставка се извършва от понеделник до петък м/у 12:00 и 16:00 часа или м/у 17:00 и 20:00 часа., събота м/у 12:00 и 19:00 часа, няма точен час на изпълнение, извършва се в рамките на посочения ден.
  • Доставки на закупени стоки на стойност под 50 лв. за цялата страна се извършват с куриерска фирма и са за сметка на клиента.
  • Доставки на закупени стоки на стойност под 50 лв. за град София се извършват със собствен транспорт на цена от 5.00 лв.
  • Доставките извън гр. София се извършват с куриерски фирми Европът и Спиди в работни дни(в работно време) до място достъпно за товарен бус след предварителна уговорка с клиентите, и не включват услуга качване до дома.
  • *Доставки до малките населени места се извършват в рамките на 7 дни в зависимост от графика на куриерската фирма за района.

Доставките на стоки закупени от онлайн магазина е безплатна за всички поръчки на стойност над 50 лв., освен в особени случаи когато е по договаряне.

Всички пратки се изпращат с услугата "Провери преди да платиш" и куриерът е длъжен да Ви изчака, за да проверите състоянието на опаковката и уреда. Проверката се свежда до преглед на външния вид на пратката и не е възможно продуктът да се включва и тества.

Техномикс БГ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

При всички случаи "Техномикс БГ" ООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове за доставка с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като пратките се доставят до входа на сградата.

 

Отговорности:

"Техномикс БГ" ООД не носи отговорност при:
 - изчерпване на количества от дадени артикули,
 - забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

Внимателно прочетете тези условия, както и общите условия преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

 

При плащане през системата на Борика, Банков превод, Ти Би Ай, Джет кредит или Транскарт,

Моля първо проверете за наличност на тел: 0700 13 222


Връщане и замяна на закупена стока :

Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок.  Oтказът от покупка е приложим само за потребители, които са физически лица.

В този случай потребителят има правото да уведоми продавача в писмен вид за отказа от покупка(чрез писмо по пощата или e-mail), без санкции и без назоваване на причина в рамките на 14 календарни дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу: 

  • Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и документите, които го придружават).

  • Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя, а възстановяване на стойността на продукта се извършва до 14 дни от връщането. Ако поръчката /продукта е заплатен, чрез карта онлайн, то сумата ще  бъде върната/ възстановена до 14 дни на същата карта с която е заплатена.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако е възможно) или за да покрием разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка, или, по избор на клиента, можем му доставим продукта обратно, за негова сметка.

Подчертаваме, че когато връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показват следи от ползване, износване, драскотини, охлузвания, токов удар, без аксесоари, без гаранция, ние си запазваме правото да решим дали да приемем връщането или да задържим част от стойността на продукта – сума която ще бъде съобщена на Потребителя след оценка на щетите.

Всички поръчки на стойност над 50 лв. са с безплатна доставка. Поръчки на стойност под 50 лв. се доставят с куриерска фирма за сметка на клиента.Поръчки на стойност под 50 лв. за град София се извършват със собствен транспорт на цена от 5.00 лв.

Страница на Комисия за Защита на Потребителите

Европейската онлайн платформа за решаване на спорове (ОРС)