За бързи поръчки над 250 лв. за София на GSM viber0886071212  viber0886839692

Поръчки и доставки

Всички поръчки на стойност над 50 лв. са с безплатна доставка, освен в специални случаи с упомената цена за доставка. Поръчки на стойност под 50 лв. за цялата страна се доставят с куриерска фирма Спиди с фиксирана цена за доставка 5.00 лв.

При плащане с карта или по банков път задължително проверете за наличност на тел.070013222.

Доставки

Доставките на поръчана от онлайн магазина стока се извършва с куриерка фирма или със собствен транспорт (за София, Перник и Пловдив). Доставки се извършват само в рамките географската граница на Република България. Доставките на уреди с наложен платеж или с карта се извършват в рамките на *няколко работни дни след потвърждаване на наличност от асистент по продажбите. При авансово плащане по банков път доставките се извършват в рамките на три работни дни след заверка на сумата в банковата сметка на “Техномикс БГ” ООД. Уредите се доставят на адрес посочен за доставка.

  • Безплатна доставка на едра бяла и черна техника на стойност над 50 лв. за гр.София се извършва до място достъпно за товарен бус на посочен от клиента адрес и не включва услуга качване до дома. Безплатната доставка се извършва от понеделник до петък м/у 12:00 и 16:00 часа или м/у 17:00 и 20:00 часа., събота и неделя м/у 12:00 и 19:00 часа, няма точен час на изпълнение, извършва се в рамките на посочения ден.
  • Безплатна доставка на дребна техника на стойност над 50 лв. за гр.София се извършва до място достъпно за товарен бус на посочен от клиента адрес и не включва услуга качване до дома. Безплатната доставка се извършва с куриерска фирма Спиди от понеделник до събота, няма точен час на изпълнение, извършва се в рамките на посочения ден.
  • Доставки на закупени стоки на стойност под 50 лв. за цялата страна се извършват с куриерска фирма Спиди с фиксирана цена на доставката 5 лв.
  • Доставките извън гр. София се извършват с куриерски фирми Европът и Спиди в работни дни(в работно време) до място достъпно за товарен бус след предварителна уговорка с клиентите, и не включват услуга качване до дома.
  • *Доставки до малките населени места се извършват в рамките на до 7 работни дни в зависимост от графика на куриерската фирма за района.

Доставките на стоки закупени от онлайн магазина е безплатна за всички поръчки на стойност над 50 лв., освен в особени случаи когато е упомената или е по договаряне.

Всички пратки се изпращат с услугата "Провери преди да платиш" и куриерът е длъжен да Ви изчака, за да проверите състоянието на опаковката и уреда. Проверката се свежда до преглед на външния вид на пратката и не е възможно продуктът да се включва и тества.

Техномикс БГ ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

При всички случаи "Техномикс БГ" ООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове за доставка с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като пратките се доставят до входа на сградата.

Отговорности:

"Техномикс БГ" ООД не носи отговорност при:
 - изчерпване на количества от дадени артикули,
 - забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

Внимателно прочетете тези условия, както и общите условия преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

 


Връщане и замяна на закупена стока :

9. Отказ от закупена стока
Според действащото законодателство, Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14-дневен срок. Oтказът от покупка е приложим само за физически лица-потребители.

В този случай Потребителят има правото да уведоми Сайта (продавача) в писмен вид за отказа от покупка (чрез писмо по пощата или e-mail), без санкции и без назоваване на причина, в рамките на 14 календарни дни от датата на получаване на стоката, ако са спазени условията по-долу:

  • Върнатият продукт трябва да бъде в същото състояние, в което е бил доставен (в оригиналната опаковка и с всички аксесоари, с етикети, които са непокътнати и с документите, които го придружават).
  • Разходите за върнатите продукти се поемат от Потребителя.

Възстановяване на стойността на продукта се извършва до 14 дни от връщането. Ако поръчката/продуктът е заплатен чрез банкова карта онлайн, то сумата ще бъде върната/възстановена до 14 дни по банковата сметката на същата карта, с която е извършено плащането.

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса от Потребителя за привеждането му в началния му вид (ако това е възможно) или за да покрием разликата в цената, получила се при продажбата на продукта втора ръка, или, по избор на клиента, можем му доставим продукта обратно, за негова сметка.

Подчертаваме, че когато връщането на продукти, чиято опаковка е повредена или непълна, показват следи от ползване, износване, драскотини, охлузвания, токов удар, без аксесоари, без гаранция, ние си запазваме правото да решим дали да приемем връщането или да задържим част от стойността на продукта – сума която ще бъде съобщена на Потребителя след оценка на щетите.

Потребителят няма право на отказ от осъществена продажба в случаите, когато поради разопаковането на уреда или неговото изпробване възникват проблеми, свързани с хигиената или защитата на здравето. Такива са случаите при покупка на стоки като диспенсъри за вода и еспресо кафемашини,  както и при покупка на уреди за лична хигиена (например електрически самобръсначки или електрически четки за зъби).

 Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

- До: "Техномикс БГ" ООД; ЕИК 130444485; адрес: гр. София, бул. "Мадрид" 47; тел. 02 / 810 10 10; ел. поща: [email protected]

- С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*:

..............................................................................................................................................................

- Поръчано на*/получено на*: .................................. / ..................................

- Име на потребителя/ите: ..............................................................................................................

- Адрес на потребителя/ите: ............................................................................................................

- Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия): ...........

- Дата: ..................................

* Ненужното се зачертава.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ можете да изтеглите =>от тук<=

Страница на Комисия за Защита на Потребителите

Европейската онлайн платформа за решаване на спорове (ОРС)

Всички поръчки на стойност над 50 лв. са с безплатна доставка, освен в специални случаи с упомената цена за доставка. Поръчки на стойност под 50 лв. за цялата страна се доставят с куриерска фирма Спиди с фиксирана цена за доставка 5.00 лв.

*цените от категория Онлайн важат само при поръчка онлайн и не важат за физическите магазини.