За бързи поръчки за София над 300 лв. на Телефон0882267626; Телефон0884839348; Телефон0886071212; Телефон0884067555; или на Viber

За бързи поръчки за Пловдив над 300 лв. на Телефон0886317571; или на Viber

GarantiePlus

Регистрирайте се сега и се сдобийте с ГаранцияПлюс (GarantiePlus)!

Повече от 60 години Либхер е синоним за висококачествени хладилници и фризери. Качеството на нашите уреди е здрава основа за устойчивото доверие, което клиентите ни имат към марката Либхер. За да подсилим още повече тази тенденция сега всеки, който е избрал уред от домакинската гама Либхер получава автоматично удължаване от 3 години към стандартните 2 години гаранция, предоставена от производителя, както и 10-годишна гаранция на компресора.

ВАЖНО: Може да закупите всеки един модел от домакинската ни гама от нашите търговски партньори на домакинска техника. Допълнителната ГаранцияПлюс (GarantiePlus) може да получите след регистрация в срок до 24 месецa от датата на закупуване.

Към регистрацията за ГаранцияПлюс

Регистрирайте се тук и ще получите 10-годишна гаранция на компресора от Либхер. Допълнително ще получите автоматично удължаване от 3 години към стандартните 2 години гаранция на своя домакински уред*, предоставена от производителя, както и достъп до други ексклузивни предимства. Регистрацията за удължаване на гаранцията на Вашия уред е възможна до 24 месеца от датата на закупуване.
*ГаранцияПлюс на Либхер важи само за уреди, които се използват в домашни условия на територията на Р. България и са закупени за първи път от Либхер или от оторизиран от Либхер търговец, търговско дружество, регистрирано в Р. България.


Как да се сдобиете с удължена гаранция за хладилник Либхер?

За да получите допълнителната гаранция на Вашия уред, е необходимо да предоставите следната информация в регистрационната форма по-долу:

- Собствено име;
- Фамилно име;
- E-mail адрес;
- Дата на закупуване на уреда;
- Документ, удостоверяващ покупката на модела;
- Сериен номер на уреда.

Къде може да намерите серийния номер на уреда?

Тази информация е налична за всеки уред и може да бъде намерена на табелката в самия хладилник, хладилник-фризер, фризер и съдържа най-важните данни:

- Наименование на модела
- Сервизен номер
- Сериен номер
- Клас на ефективност
- Тип на използвания охладител
- Нетна съвместимост
- Климатичен клас

Серийният номер на всеки уред е уникален (в нашия пример това е: 82.275.791.5). Служителите от съответния ресорен отдел на Либхер могат да използват този 9 цифрен код, за да получат информация кога уредът е бил произведен, кога е бил доставен и т.н.