Магазините на ТЕХНО МИКС ще работят с нормално работно време!

Онлайн поръчки направени след 29.12.2020 г. ще бъдат обработвани в срок от 10 работни дни.

Количка 0
Магазини

Комплект капсули MIELE Caps Collection - 10 бр.

SKU: 10217040

КОМПЛЕКТ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КАПСУЛИ..
Виж пълното описание

Изчерпан

28,00 лв.
Производител Miele
EAN 4002515411322
Описание и характеристики

Еднократни дози, разработени, за употреба при необходимост от по-специално третиране на тъканите.

Начин на употреба: Поставете капсулата в указаното за това място в пералната машина.

Съдържа: 1 капсула за копринени тъкани 40 мл, 3 капсули с омекотител х 40 мл= 120 м, 1 капсула за вълнени тъкани 40 мл, 1 капсула за артикули с пълнеж от пух 29 мл., 1 капсула за артикули за спорт 29 мл, 1 капсула за връхни облекла 29 мл, 1 капсула за импрегниране 57 мл, 1 капсула за упорити петна 20 мл.

Капсула за копринени тъкани:
Специална формула на Miele - за оптимални резултати при използване с перална машина Miele.Свеж и естествен аромат. Да се съхранява на сухо и хладно място.
Продуктът не е предмет на правила за идентификация съгласно европейските директиви и Наредба за опасните материали. Той не съдържа органични халогенни съединения, нитрати, съединения на тежки метали и формалдехид.
Да се пази извън обсега на деца.
Съдържание: Съставки съгласно регламент за препарти EC 648/2004:
нейонни повърхностно активни вещества 5 - 15%, амфотерни повърхностноактивни вещества, анионни повърхностноактивни вещества, парфюми,
консерванти (лауриламин DIPROPYLENEDIAMINE, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон) < 5%

Капсули с омекотител
Омекотител за дрехи за перални машини Miele. Специална формула на Miele - за оптимални резултати при използване с перална машина Miele. Свеж и естествен аромат. За постигане на супер сухо пране.
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Продуктът не е предмет на правила за идентификация съгласно европейските директиви и Наредба за опасните материали. Той не съдържа органични халогенни съединения, нитрати, съединения на тежки метали и формалдехид.
Да се пази извън обсега на деца.
Съдържание: в съответствие с EC 648 /2004: 15 ÷ 30% катийонни сурфактанти, < 5% аромати, бензисотиазолинон, метилсотиазолинон.

Капсула за вълнени тъкани
Деликатен перилен препарат за перални машини Miele. За вълнени тъкани и вълна смесена нишка, копринени тъкани и синтетика. Специална формула на Miele - за максимално добри резултати при използване с перална машина Miele.
● Защита за запазване на брилянтния цвят на дрехите
● Фино третиране на синтетика, на база пшеничен протеин
● Компоненти за фиброзащита за минимално степване
● Отлични резултати на почистване
Да се съхранява на сухо и хладно място, без опасност от заскрежаване.
Внимание: Да се пази извън обсега на деца.. Продуктът не е предмет на правила за идентификация съгласно европейските директиви и Наредба за опасните материали Продуктът не съдържа органични халогенни компоненти, нитрати, тежки метали или формалдехиди.
Съдържание: в съответствие с EC 648 /2004: 5 ÷ 15% безйонни сурфактанти, < 5% анийонни сурфактанти, амфотерни сурфактанти, консерванти, ароматизатори.

Капсула за артикули с пълнеж от пух
Идеален за пране на възглавници, спални завивки и висококачествени дрехи с пълнеж от пух, като напр. якета. Запазва еластичността на артикулите и възможността на тъканите да дишат .Пухът се разбива и остава мек без да се свива или да остава на бучки. Да не се използва омекотител ! За постигане на максимално добри резултати ползвайте програма Възглавници, или като алтернатива може да ползвате програма Деликатно пране. Пухени завивки и якета с пълнеж да бъдат сушени в сушилна Miele заедно с две или три бели тенис топки за разбиване на пуха от пълнежа.
Внимание: Xi –Дразнещ, R41-Риск от тежко увреждане на очите.S2-Да се пази далече от достъп на деца, S46-При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета на продукта.S26-При контакт с очите веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси лекарска помощ. S-25 Да се избягва контакт с очите (може да предизвика сеиозно увреждане на очите )
Съдържание: в съответствие с EC 648 /2004: 5 ÷ 15 % анийонни тензиди; 15 ÷ 30 % безйонни тензиди, по-малко от 5% амфотерни тензиди, ароматизатори, бензисотиазолинон, метилсотиазолинон.

Капсула за артикули за спорт
Идеални за пране на спортно облекло, изработено от високотехнологични материали, включително микро-фибърен и текстил смесена нишка.
За случаите когато дрехите са силно зацапани, програмата за изпиране да включва допълнително цикъл Предпране. Да не се използва омекотител за дрехи. За постигане на максимално добри резултати ползвайте програма Спортно облекло, или като алтернативна възможност може да ползвате програма Минимално гладене.

Внимание: Xi –Дразнещ, R41-Риск от тежко увреждане на очите.S2-Да се пази далече от достъп на деца, S46-При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета на продукта.S26-При контакт с очите веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. S-25 Да се избягва контакт с очите.Предизвика сериозно увреждане на очите.

АКО ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако имате такива. Продължете с изплакването.
Съдържание: в съответствие с EC 648 /2004: 5 ÷ 15 % анийонни тензиди; 15 ÷ 30 % безйонни тензиди, по-малко от 5% катийонни тензиди, ароматизатори, бензисотиазолинон, метилсотиазолинон.

Капсула за връхни облекла
Специална формула на Miele zа премахване на упорити петна. Използвайте заедно с Miele перилен препарат. Да не се ползва омекотител за дрехи! Капсулите не са подходящи за пране на коприна и вълна. Да се съхраняват на хладно и сухо място.
Внимание: S2-Да се пази извън обсега на деца.
Съдържание: Ензими, Пропан1,2-диол >30%, калциев хлорид <1%.

Капсула за импрегниране
Импрегнант Miele е изключително ефективен за импрегниране на качествено спортно облекло и на екипировка за туризъм, за дъжд, срещу зацапване като прави тези дрехи непромокаеми. Особено се препоръчва за ползване при съвременен микрофибърен и мембранен текстил. Най-напред дрехите да се изперат с перилен препарат Miele за спортно облекло или препарат за връхни дрехи.
За получаване на максимално добри резултати ползвайте програма Импрегниране. Импрегнантът трябва да бъде фиксиран топлинно с изсушаване в сушилна или с гладене на дрехите. От изключително значение е да се съблюдават инструкциите на производителя от етикета на текстила.
Внимание: Запалима течност – предизвиква тежки изгаряния на кожата и очите, ако се запали. Съхранявайте опаковката плътно затворена, на хладно и проветриво място.
Съдържание: в съответствие с EC 648/2004: ОЦЕТНА КИСЕЛИНА ; EC No : 200-580-7; CAS No. : 64-19-7- от 1 - 5 %

Капсула за упорити петна
Специална формула на Miele за премахване на упорити петна. Използвайте заедно с Miele перилен препарат.Да не се ползва омекотител за дрехи! Капсулите не са подходящи за пране на коприна и вълна. Да се съхраняват на хладно и сухо място.
Внимание: S2-Да се пази извън обсега на деца.
Съдържание: Ензими, Пропан1,2-диол >30%, калциев хлорид <1%.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас

За да оставите коментар и оценка трябва да си създадете профил или да влезнете във вашият профил ако вече имате такъв.

Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Tehnomix.bg
Купи на кредит
Купи на кредит

* Броя на погасителните вноски се избира при финализиране на поръчката

Купи на кредит

* Броя на погасителните вноски се избира при финализиране на поръчката

Изпратете ни запитване: