AEG Хладилници

Филтри

3 продукт(а)

на страница
 1. Хладилник с фризер AEG RCB646E3MB
  Хладилник с фризер AEG RCB646E3MB
  ПЦД 2 487,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 2 199,00 лв. Разлика 288,00 лв.
 2. Хладилник с фризер AEG RCB732E5MB
  Хладилник с фризер AEG RCB732E5MB
  ПЦД 1 737,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 499,00 лв. Разлика 238,00 лв.
 3. Хладилник с фризер AEG RCB736E5MX
  Хладилник с фризер AEG RCB736E5MX
  ПЦД 1 977,00 лв.

  Препоръчителна цена от доставчик.
  Продажната цена е обявена по-долу.

  Специална цена 1 397,00 лв. Разлика 580,00 лв.
Филтри

3 продукт(а)

на страница

Хладилниците AEG от немския производител са мощни, елегантни и функционални. Марката е известна в цял свят със своята надеждност, широка гама от модели и технологии, които се използват за създаване на електрически печки, съдомиялни и хладилници. Оборудването AEG има всички нови функции, включително зоната за свежест и системата. Модели като s53600, s53830cnx2, rcb5342lx, rcb53426tx и много други можете да откриете в нашия онлайн магазин Техно Микс на удивителни цени.

Характеристики на продуктите

AEG е една от марките с дълга история. Тази немска компания произвежда първите хладилници през 1911 г. Марката АЕГ е предназначена за взискателни клиенти, така че хладилниците с фризер се характеризират с качество, функционалност и доста високи стандарти. Техническите решения на марката AEG са интересни и оригинални. В Европа тези хладилници са много търсени. Можете да видите различни мнения за марката, но техниката АЕГ остава известна в цял свят и хората все по-често избират техните продукти.

Предимства на уредите АЕГ

Когато избирате хладилник АЕГ е важно да знаете техните предимства:

 • голяма устойчивост – установеният експлоатационен период е 10 години. Ако се грижите за оборудването, извършвате навременна поддръжка и спазвате правилата за безопасност, то може да продължи до 15 години;
 • качествени материали – всички части на АЕГ са изработени от неръждаема стомана и висококачествена пластмаса;
 • функционалност – почти всички AEG модули са оборудвани с полезни функции, като контрол на температурата. Освен това всички устройства са икономични и консумират малко количество електроенергия. 

Самостоятелните модели Side by Side се появиха не толкова отдавна, но вече придобиха популярност на пазара на домакински уреди АЕГ. Тази техника е с шарнирни врати и е подходяща за съхранение на големи обеми продукти. Моделите на този дизайн са търсени сред големите семейства и любителите на кулинарното изкуство. Вратите се отварят като в килер, който има впечатляващ вътрешен обем – от 500 до 800 литра. 

Популярността на техниката се дължи не само на обема. Всяка камера е оборудвана с автономен контрол на температурата – ако трябва да отворите една врата, температурата в другата камера остава непроменена. Повечето модели AEG Side by Side имат ледогенератор, мини бар и зона за свежест за съхранение на месо, горски плодове, риба или зеленчуци.