Neff

Neff

Neff

СЪРЦЕТО НА КУХНЯТА НЕ Е ПЕЧКАТА, А ХОРАТА

ПРЕДИМСТВОТО НА ЕДНА СИЛНА МАРКА.
Нашата продуктова гама обхваща уредите, които се търсят на пазара. Съвременният дизайн, отличните технически показатели, ориентираната към потребителите продуктова гама, не се подлагат на съмнение. Точно това са силните страни на любима марка.


ПЛАНИРАЙТЕ С NEFF.
Уредите за вграждане на NEFF създават кухни на мечтите. Тъй като асортиментът е толкова разнообразен, индивидуалните желания могат да бъдат много повече от просто изпълнени. Независимо дали става въпрос за ново обзавеждане или за модернизация. С NEFF могат да бъдат реализирани решения, които предоставят голямо свобода, благодарение на множеството възможности за комбинация. Високото качество на изработка гарантира, че кухните, оборудвани с уредите за вграждане на NEFF дълго време ще носят радост. Това е добавената стойност на всяка добра марка.


ДНЕС, УТРЕ, ВДРУГИДЕН
Горди сме да твърдим, че вече 140 години в NEFF разработваме и произвеждаме уреди завграждане, които са насочени изцяло към потребностите на нашите клиенти. Иновативен дизайн, сигурна функционалност и убедителен комфорт са съчетани с рентабилност и опазване на околната среда. NEFF дава гаранция за това.


ИКОНОМИЯ И ЕКОЛОГИЯ
Цялата продуктова гама на NEFF за уреди за вграждане си поставя за цел: Икономичен бюджет благодарение на намалена консумация и целенасочено, пестеливо използване на енергията.

NEFF – СЪС СИГУРНОСТ ЕДНО ДОБРО РЕШЕНИЕ
С NEFF получавате 24 месеца производствена гаранция. Правим всичко, за да бъдете доволни. От разработката до производството насочваме вниманието си върху перфектната функционалност, качество и надеждност. Ако въпреки това получите дефектен уред, NEFF безплатно ще се погрижи за отстраняването на дефектите с оригинални резервни части или за нова доставка без дефекти.

1 2 3 4
1 2 3 4