Омекотител MIELE CAPS OUTDOOR
Техно Микс

Омекотител MIELE CAPS OUTDOOR

КОМПЛЕКТ ПРЕПАРАТИ ЗА ДРЕХИ CAPS OUTDOOR-10 БР.

39,99 лв.

Количество:
Цена на изплащане
leasing leasing
Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение. Запознайте се с условията за онлайн кредитиране на съответната кредитна институция, за да сте сигурни, че избраните от Вас стока и/или погасителен план отговарят на условията.
* За София, Перник и Пловдив 5,00 лв.
За страната 5,00 лв.

Параметри


  • код : 4002515626368

Информация за продукта

Този специален препарат на Miele за връхни дрехи осигурява пълно и деликатно изпиране на качествено облекло за спорт и туризъм, като в същото време запазва чистотата на цветовете на дрехите. Идеален за ползване за мембранен текстил, памук, синтетика и текстил смесена нишка, като осигурява всички функционални характеристики на съвременните платове да бъдат запазени.

  • Всичко което Ви е необходимо за пране и обработка на връхни дрехи
  • 8 капсули с препарати за пране на външни дрехи - изпират перфектно и възвръщат яркостта на цветовете
  • 2 капсули с препарати за импрегниране на специални тъкани - възвръщат водозащитните и ветрозащитните свойства
  • Начин на употреба: Дрехите да се изперат съгласно инструкциите на производителя на облеклото. За случаите когато дрехите са силно зацапани, програмата за изпиране да включва допълнително цикъл Предпране. Да не се ползва омекотител за дрехи! Да се импрегнира наново с Miele импрегнант, когато това се налага. За постигане на максимално добри резултати ползвайте програма Връхни дрехи, или като алтернативна възможност може да използвате програма Деликатно пране.
  • Внимание: Xi –Дразнещ , R41-Риск от тежко увреждане на очите. S2-Да се пази далеч от достъп на деца S46-При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже тази опаковка или етикета на продукта.S26- При контакт с очите веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. S-25 Да се избягва контакт с очите (може да предизвика сериозно увреждане на очите )
  • Съдържание: в съответствие с EC 648 /2004: 5 ÷ 15 % анийонни тензиди; 15 ÷ 30 % безйонни тензиди, по-малко от 5% амфотерни тензиди, ароматични съединения, бензисотиазолинон, метилсотиазолинон.

Продуктови детайли

  • Производител: Miele
  • Код на производител: 9777680