Нови поръчки за София над 250 лв. на тел. 0888503109 или на Viber

10 години гаранция Miele

Miele 10

Условия за получаване на 10 годишната гаранция, за моделите, участващи в промоцията от 01.05 – 31.05.2023 г. ( последна дата на покупка ) или до изчерпване на количествата в рамките на периода.

В кампанията не са включени: свободностоящи кафемашини и кафемашини за вграждане, хладилници и виноохладители, перални и сушилни машини, гладачни системи.

За да се възползвате от тази промоция и да получите 10 години пълна гаранция, за закупения от вас уред, е необходимо:

  1. Да имате регистрация в електронния магазин на Miele България: https://shop.miele.bg. Ако нямате такава регистрация, е необходимо да я направите.
  2. Моля направете регистрация на уреда/уредите по следният начин: 

- Влезте на адрес: https://shop.miele.bg/

- Преминете към: „Регистрационни форми“ и „25 месечна гаранция“

  1. След, като регистрирате уреда за „25 месечна гаранция“, моля попълнете и регистрационната форма за „10 ГОДИНИ гаранция“

ВАЖНО: Датата на касовата бележка или фактурата за закупените уреди, включени в промоцията, следва да бъде в периода от 01.05-31.05.2023 г.

Необходимо е да  направите снимка на документа за покупка и на заводския стикер върху уреда, които да прикачите при попълването на регистрационната форма.

След обработка на вашите данни, в срок от 3 до 5 месеца, ще получите потвърждение  от имейл  [email protected], че вашата 10 годишна гаранция е активирана. 

  1. Моля разпечатайте потвърждението, което ще получите от нас, че вашата 10 годишна гаранция е активирана или го снимайте. То е необходимо доказателство, което следва да предоставите при проблем с  уреда/уредите.

При нужда от помощ, моля да ни потърсите на телефон: 0700 20 602.

Важно: Крайният срок за изпращане на информацията за закупените уреди от промоцията е  15.06.2023г.

Благодарим Ви, че избрахте Miele.

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.