Епилатор BRAUN SE 9-579 BODY&FACЕ

Епилатор BRAUN SE 9-579 BODY&FACЕ

ЕПИЛАТОР С ТЕХНОЛОГИЯ Micro Grip ЗА ПО-ПРЕЦИЗНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОСЪМЧЕТА. ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ.

Редовна Цена: 319,00 лв.

Специална цена 245,00 лв.


Количество:
Цена на изплащане
Цена на изплащане
leasing leasing
Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение. Запознайте се с условията за онлайн кредитиране на съответната кредитна институция, за да сте сигурни, че избраните от Вас стока и/или погасителен план отговарят на условията.
* За София, Перник и Пловдив 0,00 лв.
За страната 0,00 лв.

Параметри


  • Епилатори
  • код : SE9-579

Информация за продукта

ЕПИЛАТОР С ТЕХНОЛОГИЯ Micro Grip ЗА ПО-ПРЕЦИЗНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОСЪМЧЕТА. ПОЧИСТВАЩА ЧЕТКА ЗА ЛИЦЕ.

Braun въвежда Silk-epil 9, нов стандарт за епилация - съвършенство с по-широка епилираща глава за по-бързи резултати и Micro Grip пинсети технология, за по прецизно отстраняване на косъмчета с едно движение. Комбинацията от тези две функции води до по-бързо отстраняване, дори и на най-късите косъмчета (0,5 мм). За до 4 седмици гладка кожа. Епилатор SE9-579 BODY&FACЕ може да се използва както на сухо, така и под душа или във ваната.

 

Технически спецификации:

 

  • С 40% по-широка глава, новият Silk-EPIL 9 обхваща по-голяма площ и премахва повече косъмчета с едно движение за по-бърза епилация. Епилатор SE9-579 BODY&FACЕ е с Micro Grip Tweezers технология - пинсетите са с подобрена форма и разположение.
  • The Silk-EPIL 9 има масажна система с висока честота, за допълнително нежна епилация. За прецизна епилация SE9-579 BODY&FACЕ е снабден със Smart светлина, която осветява и най-тънките косъмчета. С четката за лице можете да почиствате кожата си от замърсявания и грим до 6 пъти по-добре от ръчно почистване. Четката подготвя кожата за хидратация, стимулира кръвообращението и осигурява чиста, сияйна и спокойна кожа.

Гаранция: 24 месеца

Продуктови детайли

  • Производител: Braun
  • Код на производител: SE9-579